LAKTAŠI, 28. jula – Načelnik opštine Laktaši Ranko Karapetrović , održao je radni sastanak sa generalnim direktorom kompanije M:tel Markom Lopičićem, na kojem se razgovaralo o projektu postavljanja optičke pristupne mreže.

20294564_485935388425401_1568534938913196024_n
„Realizacijom projekta izgradnje i proširenja optičke mreže obezbjediće se brži, kvalitetniji i pouzdaniji internet servis, jer smo sigurni da smo jedna od opština sa najvećim brojem korisnika“ , rekao je Karapetrović.
Takođe, on je dodao da je cilj sastanka bio sagledavanje svih postojećih problema kada su u pitanju usluge ove kompanije, kako za privatne tako i za poslovne korisnike.
„Prioritet nam je da mrežna pokrivenost i internet servisi budu besprekorni, prvenstveno, u tri industrijske zone na području naše opštine“, naglasio je načelnik.
Direktor kompanije M:tel je istakao da je veoma zadovoljan saradnjom sa opštinom Laktaši, te je siguran da će se saradnja tim tempom nastaviti i u budućnosti.
Poslujući na sve dinamičnijem tržištu, ova kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka.