Porodilja Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine osumnjičena je da je ubila svoje novorođeno dete i telo bacila u poljski toalet. Telo bebe pronađeno je u WC-u umotano u prsluk, a na licu mesta zatečene su posteljica i veliki tragovi krvi.
220674_poljski-wc_ls

Da priča bude još komplikovanija, porodica porodilje kaže da oni nisu ni znali da je Jelena bila u drugom stanju i potpuno su iznenađeni novonastalim događajima.

– Porodilja najpre nije htela da sarađuje sa policijom, a onda se pravdala rečima da je “imala spontani pobačaj” – saznajemo u policiji.

Podsetimo, u regionalnu bolnicu u Valjevu juče je primljena Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine i ubrzo je ustanovljeno da se porodila, ali nije želela da kaže gde je beba. Žena se, kako “Blic” saznaje, javila na odeljenje ginekologije valjevske bolnice zbog krvarenja, ali je odmah pregledom utvrđeno da se u noći između ponedeljka i utorka porodila u sedmom mesecu trudnoće. Pošto je ginekolozima odbila da kaže gde joj se nalazi beba, odmah je obaveštena policija, s kojom je porodilja, takođe, odbila saradnju.

Porodilište u Valjevu
FOTO: GOOGLE STREET VIEW / SCREENSHOT
Porodilište u Valjevu

U međuvremenu, policija je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću u kojem Jelena živi, pronašla posteljicu i veliku količinu krvi, nakon čega je osumnjičena da je tokom noći prilikom porođaja ubila svoje dete, rečeno je “Blicu” u policiji.

O slučaju je obavešteno osnovno javno tužilaštvo u Valjevu koje je naložilo dalju istragu, a telo bebe je poslato na obdukciju.

 

Blic