BANJALUKA, 13. juna – Gradonačelnik Igor Radojičić, uručio je danas sezonske ulaznice najboljim učenicima banjalučkih osnovnih škola. Već po tradiciji, Grad Banjaluka je, u saradnji sa vodenim parkom „Akvana“, nagradio najbolje učenike koji će, zahvaljujući svom trudu i uspjehu u školi, ovog ljeta besplatno uživati u zabavi u vodenom parku.
 osnovci-akvana-e1560419865822

 

– Nastavljamo našu praksu da na kraju školske godine nagradimo najbolje osnovce sezonskim kartama za bazen. To je mali znak pažnje onima koji su ostvarili najbolji uspjeh u protekloj školskoj godini – rekao je Radojičić.

On je čestitao najboljim učenicima na uspjehu i podsjetio da Grad svake godine najboljim učenicima i studentima dodjeljuje i stipendije, i da Grad za tu namjenu izdavaja oko 1,5 miliona maraka.

– Ovo je takođe, jedan od lijepih načina brige na naše učenike i studente iz različitih kategorija stanovništva – zaključio je Radojičić i dodao da se ova akcija realizuje uz pomoć društveno odgvornih kompanija Elta kabela, Mlijekoprodukta i Marba.

 

Srpskainfo

Novum
Novum
Novum
Novum