LAKTAŠI, 11. decembra – Još uvijek su živa sjećanja na proteklo “Laktaško ljeto”, bogato i puno sadražaja, a Javna ustanova “Turistička organizacija Laktaši” već najavljuje nova dešavanja u našim Laktašima.

laktasi zima

Pred nama je sijaset kulturnih manifestacija, koje će ispuniti hladne decembarske dane i obogatiti kraj 2017. godine.

Organizatori JU ” Turističke organizacija Laktaši ” i Opština Laktaši obećavaju  dobru atmosferu, raznovrsne sadržaje i druženje kao i svake godine do sad.

Ono što bismo posebno istakli jeste veliki broj dešavanja humanitarnog karaktera, što je za svaku pohvalu, i što budi nadu da u svima nama postoji bar zrnce dobrote, koju samo treba probuditi.

laktaska zima

 

Manifestacija “Laktaška zima 2017” trajaće od 12.12.2017. do 06.01.2018. godine. Otvaranje manifestacije je planirano za 12. decembar 2017.godine, kada će se u “Sportskoj dvorani” Laktaši održati Humanitarno veče za Ognjena Dragojevića, sa početkom u 19 časova.

U nastavku fvišednevne  manifestacije  očekuju nas druženje sa malim i velikim bibliotekarima, humanitarni disko aerobik, koncert etno grupe “Trag”, izbor sportiste godine, godišnji koncert KUD “Slavko Mandić”, humanitarni koncert UŽ “Osmjeh žene”, proslava dječije Nove godine, te prednovogodišnja žurka sa kuvanim vinom, rakijom i kobasicama.

Sve ove dane, stanovnici Laktaša moći će da posjete i “etno tržnicu” na Trgu u Laktašima.