LAKTAŠI-22-decembra- Načelnik opštine Laktaši Ranko Karapetrović je danas organizovao prijem za 27 najperspektivnijih sportista sa područja opštine, uzrasta od deset do šesnaest godina.

Фотографија корисника Opština Laktaši

On je izjavio da ova manifestacija ima veliki značaj za lokalnu zajednicu, jer se akcenat stavlja na podršku mladim sportistima.


„Veoma sam ponosan na činjenicu da je na području naše opštine, ove godine, povećan broj sportista u odnosu na protekle, što znači da mladi sve više slobodno vrijeme koriste za sport“, rekao je Karapetrović.
Jedna od nagrađenih sportistkinja Anđela Grujić, članica džudo kluba „Laktaši“, istakla je da je veoma zahvalna na podršci koju sportisti imaju od opštine.

Фотографија корисника Opština Laktaši
„Veoma sam zahvalna na današnjem prijemu i na podršci koju mi moja opština pruža, to mi govori da u budućnosti nastojim da budem što bolja u svom sportu“, rekla je ova mlada džudistkinja.


Na današnjem prijemu, sportistima su uručene prigodne nagrade, a načelnik opštine je otvorio i svečanu priredbu izbora sportiste godine ove opštine, koja je održana u Domu kulture u Laktašima.

Фотографија корисника Opština Laktaši
Za najboljeg sportistu izabrana je Nikolina Kuprešak, članica laktaškog džudo kluba, dok je za najuspješniji sportski kolektiv proglašen Košarkaški klub „Igokea“, a trener Dragan Bajić za najboljeg trenera.