LAKTAŠI, 21. marta – Samo 18 mjeseci nakon što ga je žena napustila, Ade Gudčajld, bivši radnik u tvornici, osvojio je 82 miliona evra na lutriji “EuroMillions”.

Bogati-foto-shutterstock

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije pokajala.

– Ne želim ni centa od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži – navodno je rekla svojim roditeljima koji su to prenijeli Dejli Mejlu.

– Jadnica je godinama bila nesrećna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju – ispričala je njena majka.

 

– Danas sam razgovarala s njom i ona je svjesna da bi mogla tražiti dobar dio tog novca, ali kaže da ne želi ni novčića. Želi mu sve najbolje i za nju je taj dio života završen. Nikad je nisam vidjela toliko srećnu kao kad su se razveli – kaže Suzanina majka.

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima te da nisu ni u kakvoj svađi.

– Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion evra, nije mi vjerovala jer zna da se volim zezati – ispričao je.

Za Dejli Mejl je otkrio da novac misli potrošiti na novu kuću s bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta.

 

Srpskainfo