LESKOVAC, 24. oktobra – Taj dan je meni promenio život, eto postala sam slavna, pa sam se nadala nečemu trajnijem, hrana se pojede i opet ništa

Linda, Lidl

Branka Pavlović iz leskovačkog sela Pečenjevce koja je nemačkom hipermarketu „Lidl“ u Leskovcu napravila marketing po mnogima, uspešniji od onog koji su odradili oni koji su za to plaćeni, nije ostala bez nagrade kojoj se toliko nadala.

Ova penzionerka bacila je u zasenak sve ostale izveštaje sa otvaranja „Lidla“ svojom izjavom iz reda ispred marketa u Leskovcu, da je „došla u „Lindu“ vozom u pet do pet da dobije nagradu“.

Doduše, priznanje za to što je od rane zore stajala u redu i to kao treća medju stotinama kupaca, bilo je skromnije od očekivanog što po količini, a još više po asortimanu.

– Pa, sad ono jes, poklonu se u zube ne gleda, ali baš moram da priznam da sam se malo iznenadila kad sam pogledala u torbicu. Poslali mi vegetu, dva kila šećera, jedan šlag, tubicu kečapa i teglu paradajza, to baš nisu ni morali, ja proizvodim paradajz. Tu je bila i jedna veća i jedna manja čokolada, jedni kolači, susam i kakao, šećer u prahu, jedan rolat i dve vrste špageta – pedantno najbraja Branka.

Foto: Telegraf

Kaže da se nadala poklonu po kojem će pamtiti dan koji je proslavio i nju i „Lidl“.

– Želela sam nešto za uspomenu na taj dan, da ga pamtim i ja i moja deca. Taj dan je meni promenio život, eto postala sam slavna, pa sam se nadala nečemu trajnijem, hrana se pojede i opet ništa. Nadala sam se da ću da ugostim i ljude iz „Lidla“ kad su već odlučili da me nagrade, ali su oni samo poslali torbicu preko novinara. Eto ostaće mi torbica sa natpisom „Lidla“ za uspomenu, kad ništa bolje dobila nisam – komentariše popularna „Linda“ nagradu koja joj je stigla.

 

(D. K)

Telegraf