LAKTAŠI, 8. novembra – Na međunarodnom plivačkom mitingu ”Bimba” Sarajevo, koji je proteklog vikenda održan, a na kome je učestvovalo 466 plivača iz 27 klubova iz BiH i Njemačke, naši plivači su nas ponovo obradovali dobrim rezultatima i osvojenim medaljama.

Nikolina Kepčija osvojila je srebrnu medalju u disciplini 100 m leđno, a štafeta u sastavu: Ilijana Runjo, Dunja Vujatović, Ana Ostojić i Nataša Vranješ, u disciplini 4 x 50 slobodno, osvojila je takođe drugo mjesto.

Najuspješnija naša takmičarka je Nataša Vranješ sa osvojenih pet medalja. U disciplini 50 m delfin osvojila je bronzu, srebro u disciplinama 50 leđno i štafeti 4 x 50 slobodno, a najsajnijim odličjima okitila se u disciplinama 100 m mješovito i 50 m slobodno. Nataša je proglašena najuspješnijom takmičarkom, u svojoj kategoriji, sa zbirom bodova iz četiri discipline i nagrađena peharom. “Naši plivači su nas navikli na dobre rezultate, pa su nas tako i ovaj put obradovali. Uprkos uslovima u kojima radi PK ”Delfin” Laktaši mogu biti ponosni na ostvarene rezultate svojih malih i velikih predstavnika u ovom predivnom sportu ”, istakla je Brankica Kepčija, šef stručnog štaba Delfina.