BEOGRAD, 08. februara – Poznata autorka najvećih domaćih hitova Marina Tucaković liječi se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

tucakovic

Kako saznaje “Telegraf”, Marina se već nekoliko nedjelja liječi na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Ona boluje od opake bolesti, a kako kaže izvor tog portala, zdravstveno stanje Marine Tucaković prilično je loše.

– Svi na Institutu se maksimalno trude da pomognu Marini i da joj maksimalno olakšaju teške dane i bitku za život – kaže sagovornik “Telegrafa”.

Kako dodaje, Marina prima terapiju, a svi se nadaju da će “big mama srpske estrade”, kako je zovu, pobijediti bolest i izaći kao heroj.

Marina Tucaković rođena je 4. novembra 1953. godine u Beogradu, gdje je završila Ekonomski fakultet. Prvi hit koji je napisla bio je “Dodirni mi kolena”, za grupu Zana.

Marina je u braku sa kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem sa kojim ima sina Milana, zvanog Laća. Porodica je 2008. godine pretrpela veliku tragediju, kada je Marinin i Futin sin MiIloš preminuo u 24. godini.

Marina je izuzetno bliska sa najvećim domaćim zvijezdama, kojima je napisala i najveće hitove.

(Telegraf/ATV)