Dragan Bajić, trener Igokee i selektor reprezentacije Makedonije doživio je velike neprijatnosti prilikom putovanja za Gruziju, a posrijedi je kardinalna greška kosovskih vlasti koje su srpskog trenera zamijenile sa okorjelim ubicom koji nosi isto ime, što je nevjerovatno u 21. vijeku.

NEČUVENA GREŠKA Kosovske vlasti trenera Igokee Dragana Bajića poistovijetile sa okorjelim ubicom
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naime jednom od najboljih trenera u regionu nije odobrena viza za ulazak na takozvano Kosovo tako da nije mogao da poleti sa prištinskog aerodroma. On je tako morao da putuje avionom iz Skoplja i da se u Istanbulu nađe sa ostatkom ekipe.

Razlog odbijanja vize, na početku nije bio poznat ali čini se da su se kosovske vlasti dobrano poiograle sa srpskim stručnjakom. Srpska info saznaje da su ga zamijenile su okorjelim kriminalcem koji ima isto ime i prezime, a koji se nalazi na interpolovoj listi zbog optužbe za višestruko ubistvo u Mađarskoj.

Dragan Bajić iz Bačkog Gradišta optužen je da je na dunavskom ostrvu pored Budimpešte sa mađarskim bračnim parom opljačkao i ubio petero ljudi još prije 2011. godine.

Odmah poslije hapšenja i provjere njegovih otisaka prstiju, posredstvom srbijanskog Interpola, ustanovljeno je da je najodgovorniji za zvjerske zločine odbjegli srbijanski kriminalac Dragan Bajić. U pokušaju da zametne identitet, Bajić je prvih dana po hapšenju bio vrlo ubjedljiv, pa je čak mađarska policija obavijestila srbijanski konzulat da prvoosumnjičeni nije državljanin Srbije. Ustanovljeno je da je Bajić poslije bjekstva iz Srbije boravio u Mađarskoj, gdje je koristio čak 16 imena.

U dosijeu Dragan Bajića u Srbiji ima 30-tak prijava za krađu automobila i provale.

Srpskainfo