BEOGRAD, 28. februara – Sredinom decembra prošle godine glumičin suprug, doktor Milorad Mešterović, izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću. Neda i on voljeli su se punih 35 godina…

neda

 

Glumačka zvijezda bivše države Neda Arnerić (65) u teškom je stanju u srijedu naveče završila u bolnici.  Kako piše Alo.rs, Arnerić se bratu nije javljala na telefon pa je krenuo do beogradskog naselja Vračar gdje živi. Nije mu otvarala vrata pa je zvao vatrogasce, policiju i bravara koji je obio bravu. Kada su ušli u stan glumica je u nesvijesti ležala na podu.

5fada554715adf0502ac

 

foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime

Neda je prije tri godine pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade i pri tome je zadobila teške ozljede. Cijelo vrijeme boravka u bolnici pojedini mediji plasirali su vijesti o tome kako se doktori bore za njezin život, što je ona kasnije demantirala.  Sredinom decembra prošle godine njezin suprug, doktor Milorad Mešterović, izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću. Voljeli su se punih 35 godina, a kultna glumica često je isticala kako je cijenjeni liječnik njezina najveća ljubav. 
Zbog svega je, kako kaže, patila i bila depresivna.

f19ef1c592f7b00428ad

foto: Privatni album

– Tugu koju osjećam je neopisiva – rekla nam je u kratkom telefonskom razgovoru Neda u suzama. Mešterović je u liječničkoj karijeri stekao svjetski ugled zbog čega je bio predsjednik Svjetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne kirurgije. Nedina i Miloradova ljubavna priča dostojna je filmskog scenarija pa se njihovog susreta legendarna filmska diva rado prisjećala u intervjuima.  Često se šalila kako ne pamti datum njihova vjenčanja jer je sa suprugom, umjesto godišnjice braka, slavila datum kada su se upoznali.

abef1fa9c8707c9528e1

foto: Boris Ščitar/PIXSELL

– On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji – iskreno je jednom prilikom ispričala glumica koja je u svojoj karijeri snimila više od stotinu filmova. Njezinom se talentu, kao i izgledu, divila cijela bivša država, no Arnerić je tek, govorila je, sa suprugom Miloradom pronašla pravu ljubav.

 

(24sata.hr)