LAKTAŠI, 21. januara – Ako ste od onih koji vjeruju da nam zvijezde kroje put, pročitajte šta su nam spremile za ovu sedmicu…

horoskop

Ovan

Ne smete da kasnite u obavljanju obaveza koje imate na poslu. Potrudite se da se fokusirate na neke stvari koje ste stalno odlagali. Završite sve što ste započeli. Od polovine nedelje ćete imati i više energije. Romantični ste. Ako ste slobodni, i dalje želite da budete u neobaveznim odnosima, jer ne želite da se opterećujete.

Bik

Nemojte da se raspravljate sa prijateljima oko novca. Ne postavljajte previše pitanja oko posla nego dajte sve od sebe da se usmerite na ono što je vezano za budućnost. Prijatelji mogu biti od pomoći. Ako radite nešto vezano za turizam ili umetnost, imaćete dosta posla. Potrudite se da se dogovorite oko obaveza sa osobama sa kojima sarađujete. Preko prijatelja možete upoznati osobu koja Vam odgovara. Strastveniji ste nego inače. Moguće su avanture.

Blizanci

Ne možete da se fokusirate na bitne stvari. Veoma ste zabrinuti da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Sve ide sporo i niste zadovoljni sumom novca koju zarađujete. Trebalo bi da pazite malo više na troškove. Skloni ste flertu. Moguća su nova poznanstva preko neke bliske osobe. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog previše posla.

Rak

Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Moguć je flert sa nekom osobom koju znate preko posla. Udovoljite sebi. Moguća su kraća putovanja. Imaćete dosta posla i nećete lako sve moći da postignete. Ne opterećujte se jer nemate ni vremena za stres, nego se samo fokusirajte na prioritete.

Lav

Posao Vas dosta isrcpljuje. Bitno je da ne odlažete neke zadatke. Od sredine nedelje su mogući povećani troškovi. Bavite se sportom jer imate višak energije. Strastveni ste ovih dana. Ako ste u vezi, idite na put sa partnerom. Ako ste slobodni, neće biti promena.

Devica

Potrudite se da se posvetite pozitivnim stvarima, ali i uživanju. Neki ljudi nisu baš iskreni kao što ste Vi. Nemojte da verujete u sve tuđe priče. Moguće su rasprave sa partnerom, ali ni sa saradnicima situacija nije ništa bolje. Slobodni, romantični ste ove nedelje. Moguće je neko novo poznanstvo.

Vaga

Gledajte da se posvetite zabavi i da se ne opterećujete negativnim stvarima. Potrudite se da se zabavite i da budete romantični, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da ne zapostavite posao ove nedelje zbog zabave, nije nedelja za ljubav. Moguć je flert na poslu.

Škorpija

Potrudite se da se zabavite, da se rasteretite od problema koje imate već duže vreme. Okružite se ljudima koji su zabavni i koji mogu da Vam pomognu da budete srećniji. Ne opterećujte se novcem. Preosetljivi ste ove nedelje, ali ste prilično romantični i skloni flertu. Na pomolu je nova ljubav. Bilo da ste u vezi ili slobodni, imaćete dosta dešavanja.

Strelac

Pokušajte da dođete do kompromisa sa bliskim ljudima. Moguć je kraći put. Povećan je priliv novca ove nedelje. Zadovoljni ste kako se stvari dešavaju na poslu, sve ide kako treba. Veoma ste vredni.  Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u Vaš život. Ako ste zauzeti, potrudite se da se posvetite sadašnjosti, ne opterećujte se problemima koje ste ranije imali u vezi.

Jarac

Potrudite se da se posvetite čitanju, novim informacijama. Bićete ove nedelje pričljiviji nego inače. Dobro se osećate. Šetajte više i budite aktivni. Dobićete dobre vesti u vezi sa poslom. Neka starija osoba može biti od pomoći. Odnos sa partnerom se može popraviti, ako ste imali rasprave skoro. Preosetljivi ste ove nedelje.

Vodolija

Potrudite se da se ne nervirate previše oko sitnica. Napeti ste zbog posla, iako ne postoji neki veći razlog za to. Ide sve dobro i kako ste planirali. Trudite se da više mislite na sebe, a ne pomažite svima stalno. Moguće je pomirenje sa nekom osobom sa kojom ste bili već u vezi. Zauzeti, potrudite se ove nedelje i dajte sve od sebe da ne ulazite u rasprave sa partnerom. Budite tolerantniji.

Ribe

Imate višak energije. Potrudite se da se fokusirate, jer ste prilično rasejani. Najradije biste samo uživali. Napravite kompromis. Isplanirajte dobro svoje vreme. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti opet u Vaš život, ali to nije dobra opcija za Vas. Nova ljubav preko posla je moguća. Zauzeti, idite sa partnerom na put. Bitno je da Vam ne bude dosadno ove nedelje. Mogući su povećani troškovi.

 

Mondo.ba