LAKTAŠI, 10. juna – Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 horoskop

OVAN (21. 3 – 20.4) 

Ljubav Aspekti između Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i Urana i retrogradnog Saturna, planeta čekanja i više sile, u drugoj polovini perioda, nepovoljno utiču na vaš emotivni život. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, trebalo bi da se klonite rasprava sa nekim Lavom ili Strelcem, naročito ako ste odnedavno u vezi.

Posao Tranzit Urana preko druge kuće, koja simbolizuje posao i novac, najavljuje mogućnost promena na profesionalnom planu, što može da se odnosi i na promenu radnog mesta. Neharmoničan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Jupitera, opominje da bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove.

Zdravlje Glavobolja.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Ljubav Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, može da vam donese udvaranje osobe koju najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, u prvoj polovini nedelje, očekuje vas susret sa mladolikom osobom, moguće nekim Rakom ili Škorpijom.

Posao Tranzit Urana, simbola iznenađenja, preko vašeg polja ličnosti i aspekti koje obrazuje sa tranzitnim Saturnom i Mesecom, donose vam promene na poslovnom planu. Možete iznenada da odete na put ili da upoznate nekoga sa kim ćete vrlo brzo uspeti da postignete dogovor o novom poslovnom aranžmanu koji podrazumeva saradnju sa strancima.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Ljubav Posle 13. juna, ulaskom Venere, simbola ljubavi i uživanja u znak Lava, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i bogatiji, zbog interesantnih susreta i poznanstava. U drugoj polovini nedelje, na nekoj proslavi, vašu pažnju može da privuče mlađa osoba sa kojom ćete da uđete u tajnu vezu, ukoliko ste muškarac.

Posao Astrološka kuća finansija opterećena je retrogradnim Saturnom i retrogradnom Plutonom, zbog čega bi posle 12. juna bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Ukoliko putujete u inostranstvo, naoružajte se strpljenjem, jer su na graničnim prelazima mogući problemi sa dokumentima, pasošima, vizama i sl.

Zdravlje Nesanica.

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Ljubav U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, sredinom nedelje, možete da uđete u vezu sa nekim ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili zanimanjem koje podrazumeva uniformu na radu. Tranzit Urana preko 11. astrološkog polja, posle 84 godine, na nekom rožendanu ili žurci, može da vam donese iznenadni susret sa osobom sa kojom ćete poželeti nešto više od prijateljstva.

Posao Posle 12. juna, kada Merkur, planeta komunikacija, ulazi u vaš znak, trebalo bi da povedete više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili mlađih saradnika. Budući da ova planeta vlada astrološkim poljem prepreka, sredinom perioda, obratite pažnju i na finansije.

Zdravlje Solidno.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Ljubav Venera, planeta ljubavi, 13. juna ulazi u vašu astrološku kuću ličnosti, zbog čega će mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu, naročito predstavnici suprotnog pola. Sredinom perioda, na kraćem putu, teško ćete moći da odolite šarmu nekog vatrenog ili vazdušnog znaka, koji će se potruditi da vas osvoji. Jedan Strelac misli na vas, a Ovan vam šalje SMS.

Posao Aspekt između Marsa i retrogradnog Jupitera, već početkom perioda, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Prelazak Urana preko kuće karijere, nagoveštava mogućnost napredovanja, ali ipak, budite oprezniji, ukoliko se zbog posla pojavljujete u javnosti.

Zdravlje Smanjite obroke.

 

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, posle 12. juna, najavljuje interesantne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Krajem perioda, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste duže vreme u braku ili vezi.

Posao Tranzit Urana preko Bika, znaka novca, može da vam donese ponudu koja se odnosi na boravak u inostranstvu ili češća putovanja zbog posla, bilo da se radi o nekom vidu stručnog usavršavanja, seminaru ili predavanju. Prelazak retrogradnog Marsa, simbola akcije, preko šestog astrološkog polja, upozorava da ne idete preko sopstvenih mogućnosti, kako ne bi stradao vaš nervni sistem.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.

 

VAGA (23. 9 – 22.10)

Ljubav Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i lepote, početkom perioda, ulazi u znak Lava donoseći vam poznanstvo sa interesantnom osobom preko interneta ili na nekom putu. U vreme mladog Meseca u vašoj devetoj astrološkoj kući, oko 13. juna, na kućnoj sedeljci ili proslavi, možete da upoznate nekoga ko vas neće ostaviti ravnodušnim, moguće Ovna, Lava ili Strelca.

Posao Tranzit Urana preko vaše osme astrološke kuće, a Marsa preko Vodolije, znaka koji zahvata vašu kuću kreativnosti, upozorava da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije. Klonite se Škorpija i Jarčeva.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Ljubav Aspekti Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, početkom perioda, najavljuje susret sa nekim sa kim ste nekada bili veoma bliski. Prelazak Urana preko znaka Bika, posle 84 godine, upozorava da je moguć nagli raskid veze ili razdvajanje od partnera, zbog više sile, poput iznenadnog odlaska na put.

Posao Merkur, vladalac polja finansija najavljuje mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja, dok pozicija Urana opominje da izbegavate rasprave sa saradnicima. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, možete da očekujete finansijske dobitke, ako se bavite građevinom i arhitekturom.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

 

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Ljubav U vreme mladog Meseca, 13. juna, kada i planeta ljubavi, Venera ulazi u znak Lava, moguć je susret sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. U poslednjoj nedelji perioda, na nekom predavanju ili sportskom događaju, možete da upoznate atraktivnu osobu zbog koje ćete biti spremni na mnoga odricanja. Ovan misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

Posao Tranzit Urana, planete više sile koja upravlja vašom drugom i trećom astrološkom kućom, preko znaka Bika, posle 84 godine, donosi vam iznenadnu promenu radnog mesta ili posla, a trigon između Jupitera i Neptuna, vladalaca vašeg znaka, najavljuje novčane dobitke. Izbegavajte rasprave sa šefovima.

Zdravlje Promenite režim ishrane.

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Ljubav Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Saturna, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja ličnosti, početkom perioda, nagoveštava zahlađenje odnosa sa partnerom, zbog čega bi bilo mudrije da izbegnete bilo kakve rasprave s njim. Posle 13. juna, ulaskom Merkura, planete komunikacija u sedmo polje, očekuje vas susret sa nekim ko se bavi umetničkim zanimanjem.

Posao Prelazak retrogradnog Marsa, simbola akcije, preko polja posla, može da vam donese novčane dobitke preko aranžmana sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Pozicija planete promena, Urana, drugog vladaoca vašeg znaka, najavljuje pregovora o novom poslu sa starim partnerima.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Ljubav Početkom perioda, bračni ili dugogdišnji partner vam sprema neko prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekoj Vagi ili Strelcu. Na kraćem putu, u drugoj polovini nedelje, možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu ili češća putovanja. Lav misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Posao U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, bićete uspešni ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, osiguranjem ili turizmom. Tranzit vašeg vladaoca Urana, planete više sile preko Bika, najavljuje mogućnost selidbe, adaptacije stambenog prostora ili pokretanja privatnog biznisa o kojem već duže vreme razmišljate.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Ljubav Aspekti Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, donose vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Posle 13. juna, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i interesantniji, kada je moguć i strastveni susret sa Škorpijom ili Rakom.

Posao Aspekt između planete više sile, Urana u polju nervnog sistema i retrogradnog Marsa u polju prepreka, može da vam donese iznenadnu selidbu ili promenu mesta boravka, zbog čega može da trpi vaš nervni sistem. U drugoj polovini perioda, ne bi trebalo nikome da pozajmljujte novac, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

 

 

Večernje novosti