LAKTAŠI, 19. novembra – Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Ovan

Idite sa partnerom na neko putovanje. Imate višak energije i samopouzdanja i to pozitivno utiče na ljubav. Ova nedelja je kao stvorena za romantiku, naročito ako ste na nekom putovanju. Sunce je u polju putovanja, zabave, veza i razonode. Slobodni, moguće je da ćete na putovanju upoznati neku novu zanimljivu osobu.

Bik

Vaš vladar Venera je krenuo direktno. To znači da i ove nedelje imate šansu da popravite odnos sa partnerom, da poradite na kompromisu. Iskoristite dobar period. Iako komunikacija sa kolegama neće biti idealna, možete nekako naći zajednički jezik. Ove nedelje je moguć priliv novca koji odavno čekate. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u posao.

Blizanci

Lakše ćete doći do novca ove nedelje, iako ćete biti prilično napeti. Nemate fokus i ništa Vam ne ide od ruke. Potrudite se da date svoj maksimum u radu. Biće naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite poboljšanju odnosa sa drugima. Budite pozitivniji nego inače.

Rak

Osećate se bolje na radnom mestu i sve Vam ide od ruke na poslu. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se dopada. Drugi  Vam mogu biti od pomoći i možete upoznati neku finu osobu. Moguć je flert na poslu. Ove nedelje ćete se lako dogovoriti sa svima. Idite na kraće putovanje, prijaće Vam promena.

 

Lav

Potrudite se da obavite konstruktivni razgovor sa partnerom. Nemojte da se vraćate na neke stare priče sa prijateljima. Držite se sadašnjosti. Postoji mogućnost pojavljivanja neke nove osobe u Vašem životu, i to preko posla. Dajte šansu sebi za neku novu ljubav. Budite odgovorniji na poslu, jer će ovo biti naporna nedelja. Pomalo ste napeti i ne možete da postignete sve što se traži od Vas.

Devica

Idite na kraće putovanje ove nedelje, ako ste u mogućnosti. Povedite i partnera, uživajte zajedno.  Moguć je flert sa nekom zabavnom osobom, ali postoji mogućnost da nije baš stabilna za vezu. Ove nedelje ćete se okrenuti više zabavi i druženju. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih problema.

Vaga

Ove nedelje ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete se bolje osećati, ako ste zauzeti. Popričajte sa osobom koja Vam se dopada. Možete dobiti dosta komplimenata od drugih ljudi. Moguć je problem sa nekom muškom osobom na poslu.

Škorpija

Privatnost Vam je na prvom mestu ove nedelje. Neke osobe koje su bliske možda će pokušati da pokvare Vaš odnos sa partnerom. Pročitajte neku dobru knjigu ili uradite nešto lepo za sebe. Imate odličnu komunikaciju sa drugima. Možete ove nedelje da ostvarite dobru saradnju sa kolegama. Preko prijatelja ćete možda dobiti neku novu priliku da radite nešto novo i lako.  Bićete uspešni na kraju nedelje u svemu.

Strelac

Sve je kako treba u ljubavi. Konačno nemate nijedan razlog da brinete što se tiče partnera. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam se odavno dopada i flertuje sa Vama. Zadovoljni ste novčanom situacijom ove nedelje. Sve ide kako treba i napredak je izvestan, ali morate da štedite, što Vam se nikako ne dopada. Nađite više vremena za relaksaciju.

 

Jarac

Sve ide kako treba kod Vas. Pokažite partneru osećanja, nemojte da krijete šta osećate. Još ove nedelje stvari neće biti jasne, ali od kraja nedelje će se sve razjasniti. Tvrdoglavi ste i ne želite ni pomoć ni savet drugih ljudi. Dajte sve od sebe da se usredsredite na posao. Ove nedelje konačno prestaje stres koji se tiče novca.

Vodolija

Niste zadovoljni uspehom na poslu, znate da možete mnogo bolje. Potrudite se da date sve od sebe, a sreća će Vas poslužiti. Sunce u polju posla daje dosta novih prilika za napredak, sve zavisi od Vas. Pokušajte da budete temeljni i brzi na poslu, jer to se traži sada. Bavite se sportom, imate višak energije.

Ribe

Dobro se organizujte na poslu da ne bi Vaša veza trpela. Tako ćete zadržati naklonost partnera. Ne raspravljajte se previše oko novca sa ukućanima. Imajte u vidu da je problem jer ga nema dovoljno, pa pazite na šta trošite. Budite pozitivni i gledajte kako možete da doprinesete kući. Ako ste slobodni, ne želite promene, želite da uživati u slobodnom vremenu. Provedite vikend sa prijateljima, to će Vas oraspoložiti.