LAKTAŠI, 10. septembra – Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 Ilustracija / Depositphotos

Ilustracija / Depositphotos

OVAN (21.3. – 20.4.)

Ljubav Pozicija Venere u Škorpiji, vladaoca astrološke kuće ljubavi u znaku seksualnosti čini vaš erotski život bogatijim. Sredinom nedelje, u vreme mladog Meseca, udvaraće vam se osoba koju poznajete sa posla, a oko 10. septembra, može da vas zainteresuje neki Bik, Vaga ili Riba čije zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti.

Posao Vaš vladalac Mars, simbol akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, simbol više sile, opominjući vas da izbegavate rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i nepotrebne troškove. Sredinom perioda, saradnja sa strancima može da bude dovedena u pitanje, zbog neočekivanih okolnosti.

Zdravlje Izbegavajte slatkiše.

BIK (21.4. – 21.5.)

Ljubav Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi u sedmom astrološkom polju, očekuju vas interesantni susreti i poznanstva. Oko 10. septembra moguć ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, dizajnerom. Konjunkcija Meseca i Jupitera, krajem perioda, najavljuje udvaranje osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Posao Trigon između Jupitera u vašem znaku i Neptuna, donosi vam novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vreme mladog Meseca, već početkom perioda, rastu šanse za obnovu kontakata sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Zdravlje Osetljivi reproduktivni organi.

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Ljubav Pozicije Venere, planete ljubavi i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, donosi vam popularnost, naročito kod suprotnog pola. Oko 10. septembra, očekuju vas nova poznanstva i susret sa Vagom, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Krajem nedelje, Vodolija vam šalje SMS, a Rak misli na vas.

Posao Posle 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju sa strancima, ukoliko radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne delatnosti. Krajem perioda, kada se Mesec približava Jupiteru u znaku finansija, izbegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Ljubav Venera, simbol ljubavi u astrološkom polju ljubavi nagoveštava mogućnost romanse sa nekim vodenim znakom. U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, početkom nedelje, može da vas zainteresuje neko sa kim nameravate da započnete poslovnu saradnju, Škorpija ili Riba. Jarac misli na vas, Rak vam šalje SMS.

Posao Jupiter u polju ljubavi i kreativnosti pod uticajem Neptuna, planete mašte donosi vam inspiraciju, ako ste umetnik, dok napeti aspekti sa Uranom opominju da izbegavate nepotrebne troškove. Ulazak Marsa, planete akcije u osmu kuću, 11. septembra, opominje da obratite pažnju na finansije i konkurenciju.

Zdravlje Problemi sa reproduktivnim organima.

Depositphotos

 

LAV (23.7. – 22.8.)

Ljubav Venera, planeta ljubavi u osmom zodijačkom znaku nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko je zauzet. Mars, planeta akcije i seksualnosti, 11. septembra ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi donoseći vam susret sa mlađom osobom na kraćem putu ili predavanju. Izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Strelac vam šalje SMS.

Posao Aspekti Jupitera, planete ekspanzije u četvrtom polju i Merkura, vladaoca polja novca koji simbolizuje biznis i komunikaciju, pod uticajem Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo da žurite sa kupoprodajom nekretnina. Novac polako pristiže, krajem nedelje, naročito ako ste privatnik.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ljubav Sa vladaocem Merkurom u vašem znaku, popularni ste i omiljeni kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret sa osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 11. septembra donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već poznajete. Preko društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

Posao Sa Jupiterom u vašoj astrološkoj kući kraćih putovanja i dokumentacije, kontakata sa strancima, veće su šanse da obnovite ili proširite saradnju sa njima, ali ipak obratite više pažnje na određene tačke ugovora. Pozicija Venere, planete novca, donosi vam zaradu preko honorarnih poslova.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom u Vodoliji, znaku koji zahvata astrološko polje ljubavi, posle 11. septembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dve interesantne osobe.

Posao Pozicija Merkura u odnosu na tranzit Measca, tokom ovog perioda, najavljuje uvećanje prihoda, ukoliko se bavite umetnošću ili ako vaše zanimanje ima veze sa medijima. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Ljubav Vaš vladalac Mars, planeta akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili vezi. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS. Mesec ulazi u vaš znak 13. septembra uveče, donoseći vam neočekivan susret sa zauzetom osobom.

Posao Venera, planeta novca u vašem astrološkom polju ličnosti a Neptun u polju kreativnosti, tokom celog perioda, donesi vam uvećanje prihoda, ako se bavite umetnošću ili sportom. Mars ulazi u Vodoliju 11. septembra otvarajući vam nove mogućnosti saradnje sa strancima, a harmonični aspekti Jupitera nove kontakte sa strancima.

Zdravlje Više šetajte.

Depositphotos

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav Pozicija Venere, planete ljubavi u polju tajni lako može da vas odvede u paralelnu vezu, naročito ako ste u braku. Posle 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, naći ćete se u dilemi za koga od dve podjednako zanimljive osobe da se opredelite. “Spoj” vašeg vladaoca Jupitera i Meseca, 13. septembra, donosi vam susret sa osobom koja često putuje.

Posao Aspekt između vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, planeta prosperiteta i prevara, donosi uspeh umetnicima, naučnicima i sportistima. Novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova. Ipak, u drugoj polovini nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Zdravlje Rekreirajte se.

 

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav Susret sa Vodolijom, posle 11. septembra, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, krajem perioda, ponovo ulazi u vaš život, naročito ako se radi o osobi koja često putuje zbog posla. Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi.

Posao Venera u harmoničnom aspektu s vašim vladaocem Saturnom, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima. Mars, planeta akcije, ulazi u astrološko polje posla, sredinom nedelje, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

 

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav Ulaskom Marsa u vaš znak, 11. septembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka. Pozicije Merkura sredinom nedelje povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao Sa Venerom, simbolom novca u astrološkom polju karijere, budite oprezniji ako planirate saradnju sa strancima. Klonite se rasprava sa ženama. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera najavljuju mogućnost obnove saradnje sa strancima, ali izbegavajte kupoprodaju nekretnina.

Zdravlje Posetite zubara.

 

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav Aspekti Venere, planeta ljubavi u vašoj devetoj astrološkoj kući najavljuju mogućnost avanture na nekom kraćem putu ili mogućnost usavršavanja u inostranstvu. Sa Merkurom u Devici, možete da dobijete bračnu ponudu, ukoliko ste u dužoj vezi. Posle 11. septembra, moguć ulazak u strastvenu romansu sa zauzetom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Jarcem.

Posao Aspekt između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, najavljuje mogućnost napredovanje u karijeri, što se posebno odnosi na predstavnike vašeg znaka koji se bave arhitekturom, građevinom ili dizajnom. U vreme mladog Meseca, početkom nedelje, izbegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.

 

Novosti.rs