U Beogradu se proteklog vikenda održao internacionalni kik boks turnir “Trofej Beograda”. Na istom je nastupilo oko 400 takmičara, iz 6 zemalja. Kik boks klub “Laktaši” učestvovao je na takmičenju sa svojim mladim borcem Balaban Nemanjom koji je u disciplini “kick light” – kategorija do 74 kg, osvojio “Trofej Beograda”!

Nemanjin put do zlata nije bio lak. U četvrtfinalu pobijedio je borca iz kluba Crna Kobra (Srbija), u polufinalu pobijedio je domaćeg borca iz kluba Batajnica (Srbija) i u samom finalu, u jako dobrom meču, bio je bolji od reprezentativca Makedonije.
Nemanja je ovim rezultatom nastavio niz pobjeda sa prethodnih takmičenja i osvajanja zlatnih medalja, te pokazao da kontinuirani trud i rad ipak daju rezultate.
Pored nastupa u disciplini “kick light” nastupio je i u disciplini “full contact”, gdje je osvojio srebro. Nemanji je to bio prvi meč u toj disciplini, tako da je za to još jedno veliko iskustvo za njegova buduća takmičenja.

   

Kik boks klub Laktaši nastavlja sa takmičarskim ritmom i sprema se za prvenstvo BiH u “Low kicku” gdje će određeni broj boraca uzeti svoje učešće i pokušati napraviti novi uspjeh za naš klub i Grad Laktaše.