BEOGRAD, 11. maja – Beograđanin Darko Vukić (34), koji je poslednji put viđen na parkingu u Bratislavi nakon čega mu se izgubio svaki trag, nalazi se u zatvoru u Austriji, saznaje “Blic”.

nestao u Poljskoj

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim.

Otkriveno je da su ga sigurnosne kamere jedne pumpe u mestu Jarovice snimile kako parkira svoj kamion tu i od tog trenutka o njemu više nije bilo ni jedne informacije. On je inače radio kao vozač kamiona u firmi “Tišma trans”.

Nakon devet dana od nestanka njegova zena Biljana je na svom Fejsbuk profilu objavila da je Darko pronađen živ i zdrav, međutim, tada nije dala nikakvo opširnije objašnjenje o svom suprugu.

Ona je, međutim, danas na društvenoj mreži objasnila da se Darko još nije vratio kući, kao i da ga porodica nije videla, jer se nalazi u zatvoru u Austriji!

– Nije se vratio kući, niti imamo mogućnost kontakta sa njim. Ono što znamo je da je u zatvoru u Austriji i to je sve. Čekamo pomoć ambasade da zakažemo termin posete i tek tamo ćemo imati neku  informaciju o svemu – napisala je ona bez objašnjavanja zbog čega se Darko nalazi u zatvoru.

 

Blic