LAKTAŠI, 29. januara – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće danas Drvar u FBiH i Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj.

vučić-drvar-mrkonjić

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić će u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, zatim obići Dom zdravlja, a potom će prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko.

 

 

Predsjednik Srbije potom će obići Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a predviđen je i sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

Uoči posjete, Vučić je juče na Instagramu podsjetio na svoje obećanje iz septembra prošle godine da će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku u Drvaru.

– Do kraja godine ovdje će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmijane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija, ali i da se uvjerim da se realizuju obećani projekti – podsjetio je Vučić na svoje riječi 13. septembra 2019. godine, na nalogu buducnostsrbijeav na Instagramu.

 

Srpskainfo