LAKTAŠI, 16. maja – Paketna ponuda usluga u Blicnetu proširena je sa novim TRIO Start paketom!

TRIO Start-01-01-01

Novi paket predstavlja vrhunski spoj Interneta, fiksne telefonije i digitalne televizije po super cijeni mjesečne pretplate. Izborom TRIO Start paketa uživaćete u digitalnoj televiziji sa velikim i raznovrsnim brojem televizijskih kanala u osnovnom paketu (Digital Standard paket sa preko 100 TV kanala), kao i u brzom Internetu (15/1,5 Mb/s) i fiksnoj telefoniji sa neograničenim razgovorima u Blicnet fiksnoj mreži.

Pored toga, uz ovaj paket imaćete i dodatne bonuse. Dobićete 50 minuta mjesečnog bonusa za pozive prema Blicnet mobilnoj mreži, te jedan STB ili CA modul (CAM) za prijem digitalnog signala na jednom televizoru i Wi-Fi ruter za bežično povezivanje uređaja na Internet besplatno na korištenje.

Mjesečna pretplata za TRIO Start paket je 45 KM (sa PDV-om).

Do kraja juna TRIO Start je dostupan po akcijskoj cijeni 37,50 KM sa PDV-om prvih 20 mjeseci uz aktuelnu akciju u Blicnetu Poklon bon do 333 KM. Uz popust na pretplatu, dobijate gratis opremu i pretplatu za osnovni paket DTV kanala na drugom i trećem televizoru u svom domaćinstvu prvih 24 mjeseca. Pored toga, imate i mogućnost kupovine atraktivnog modela LG televizora sa popustom do 100 KM.