Pravo je vrijeme da zakažete tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Iz Estetskog studija “Kaliandro” u Banjaluci, stižu fantastične novosti. Od sada je moguće uraditi lasersko uklanjanje dlačica najnovijim aparatima, uz najniže cijene u gradu. Svoj termin možete zakazati na broj telefona 065 894 763.

Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu “bol” ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Također ovaj laser ima bolji prodor u korjen i učinkovito oštećenje folikule dlake.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.

Kakvi su rezultati:                                                                                                                          Rezultati se razlikuju od osobe do osobe-U četri do osam dolaska nestaju sve dlačice,a neki klijenti zahtijevaju ponavljanja jednom ili dvaput godišnje,dok se kod drugih dlaka uopće ne vraća. Kada prolazite kroz tretman vaš terapeut će odrediti slijed tretmana ovisno o stopi ponovnog rasta,tipu i boji kože ,te boje dlaka.

Što je dlaka tamnija deblja i gušća, to se proizvede više topline čime se oštećuju matične stanice oko dlačica kao i područje neposredno uz dlačice koje je odgovorne za ponovni rast dlaka.To omogućuje drastično smanjenje ili potpuno uklanjanje dlačica na tretiranom području.

Broj tretmana ovisi o raznim faktorima od osobe do osobe,a oni definiraju koliko je tretmana potrebno za konačan rezultat.Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica,kao i dubini njihova korijena.U slučaju crvenih i svijetlih dlačica potrebno je puno više tretmana,nego li za crne dlačice,a ponekad rezultati za svijetle ili sijede dlake nisu zadovoljavajući,jer laserska dlaka ne može prodrijeti do korijena.Kako bi se postigla što veća učinkovitost, bitno je dogovoriti plan dolazaka i ponavljanja tretmana.Nakon završenih i odrađenih tretmana,kod nekih klijenata potrebna su ponavljanja za održavanje.

Što je potrebno za uspješan tretman:

Uklonite šminku i očistite područje prije tretmana.Izbjegavajte tamnjenje kože,sunčanje i solarij i do šest tjedana prije tretmana.Ako ste potamnili, bilo od izlaganja suncu ili sredstava za samo tamnjenje, pričekajte da vam ten ponovno poprimi prirodnu nijansu prije nego li se podvrgnete tretmanu. Potrebno je izbjegavati anticelulitne tretmane nekoliko tjedana prije tretmana,te tretiranje akni antibioticima kod upala.

Vrlo važno je da se dlačice se ne čupaju i nikako ne depiliraju voskom, šećernom pastom ili električnim epilatorom 4 – 6 tjedana prije tretmana.Takvi tretmani uklanjanja dlaka mogu poremetiti folikulu dlačica,te utjecati na trajno uklanjanje dlaka.Nakon laserskog tretmana potrebno je izbjegavati izlaganje suncu i odlazak u solarije i saune.Pripremite se na otpadanje dlaka u prvih nekoliko tjedana nakon tretmana.