U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno do potpuno oblačno i hladno vrijeme sa dnevnom temperaturom od minus dva do dva stepena Celzijusova.

OBUCITE SE TOPLO U BiH danas pretežno oblačno i hladno vrijeme
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Ujutru će biti oblačno i hladno, prije podne na krajnjem istoku i sjeveroistoku moguće je provijavanje slabog snijega. Na krajnjem jugu, uz promjenljivu oblačnost, očekuju se i sunčani intervali, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom većeg dijela dana preovladavaće pretežno oblačno, ali suvo vrijeme, lokalno sa sunčanim intervalima i prohladno.

U centralnom pojasu danas će biti ledeni dan sa dnevnom temperaturom vazduha ispod nule. Na jugu će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom do devet stepeni Celzijusovih.

PROČITAJTE JOŠ

Duvaće slab sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u Hercegovini slaba bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Livno minus osam, Han Pijesak minus sedam, Sokolac i Ivan-sedlo minus pet, Mrkonjić Grad minus četiri, Sarajevo minus tri, Bihać, Drvar, Gradačac i Tuzla minus dva, Prijedor, Banjaluka, Bijeljina i Zenica minus jedan, Doboj nula, Bileća tri, te Mostar, Neum i Trebinje četiri stepena Celzijusova.

Visina snježnog pokrivača: Čemerno 102 centimetra, Kalinovik 56, Han Pijesak 48, Sokolac 24, Mrakovica i Foča 18, Rudo 14, Srebrenica 13 i Novi Grad 11 centimetara.