LAKTAŠI, 26. novembra – Blicnet najavljuje da od 24. novembra u svojoj ponudi ima iPhone X, pametni telefon budućnosti sa revolucionarnim novim dizajnom i zadivljujućim displejom preko cijelog telefona. Već danas kupci mogu poručiti iPhone X na webshop.blic.net ili kupiti ga u prodajnim mjestima Blicneta gdje već nude i pametni telefon iPhone 8.

iPhoneX-Horizontal-Flat-TopView-PinkWallpaper-US-EN-SCREEN-01

iPhone X ima raskošan dizajn, napravljen je od stakla i nehrđajućeg čelika s prekrasnim 5,8-inčnim Super Retina displejom. Novi A11 Bionic čip s neuronskim motorom omogućava brži rad procesora, povećanu stvarnost i doživljaj 3D iskustva igranja igrica. iPhone X dizajniran je za bežično punjenje a identifikacija preko lica (Face ID) pruža inovativan i siguran novi način provjere identiteta i otključavanja telefona.

iPhoneX-34Lineup-GB-EN-SCREEN-01

The TrueDepth prednja camera osim što omogućava identifikaciju lica omogućava i portretno osvjetljenje za sjajne selfije sa efektom dubine polja. Takođe omogućava korištenje Animoji-a koji Face ID funkciju koriste za skeniranje lica i tako kreiraju Animoji zasnovane na facijalnim ekspresijama vlasnika. Animoji registruje i analizira preko 50 različitih izraza na licu.

Redizajnirana zadnja kamera sa dvostrukom optičkom stabilizacijom slike uključuje novi filter u boji, dublje piksele, poboljšani Apple-procesor slike i portretni režim portretnog osvetljenja omogućavajući korisnicima da snimaju zapanjujuće fotografije i vide

 

Prednji i zadnji dio modela iPhone X izrađen je od najizdržljivijeg stakla ikad korištenog u pametnom telefonu i to u dvije prekrasne boje srebrna (silver) i svemirsko siva (space gray).

 

Za više detalja u vezi cijena posjetite www.blic.net