LAKTAŠI, 23. novembra – U subotau,23.novembra, u Sportskoj dvorani u Laktašima odigrana je utakmica 3.kola Druge lige RS između OK Laktaši i ŽOK Kozara iz Gradiške. Utakmica je završena rezultatom 3:1 u korist domaće ekipe.

Ovom pobjedom Laktašanke su osigurale prvo mjesto u grupi.

– Mogu slobodno da kažem da ovo što smo večeras imali priliku da vidimo više od odbojke. Djevojke iz oba tima su pokazale da su dobro pripremljene za ovu sezonu i da ni malo lako neće biti opstati na prvom mjestu tabele. Pobjeda nam je veoma važna, ali isto toliko je važna i socijalizacija djece kroz sportske aktivnosti.Ova radost,borba za svaki poen i podrška koju pružaju jedna drugoj na terenu je neprocjenjiva. –izjavio je trener OK Laktaši Siniša Džakula.

-I pored toga što nam trener često govori da nikada protivnika ne smijemo podcijeniti, smatram da smo u ovu utakmicu ušli dosta opušteno, a kao što ste imali priliku da vidite večeras, ekipa iz Gradiške je svojom odličnom igrom uspjela da osvoji  prvi set i da nas dovede u veoma neugodnu situaciju. Na sreću brzo smo se oporavile i u naredna tri seta nismo dopustili bilo kakva iznenađenja. – izjavila je Aleksandra Gligić, libero u ekipi OK Laktaša.

Sledeću utakmicu OK Laktaši odlaze u goste odličnoj ekipi OK Pliva iz Šipova .