LAKTAŠI, 22. decembra – Košarkaški klub Igokea proglašen je najboljom sportskom ekipom u opštini Laktaši u Izboru najboljih sportista opštine Laktaši za 2014. godinu, a Brankica Kepčija je najbolji sportski trener, na svečanoj ceremoniji održanoj u Domu kulture u Laktašima u organizaciji Udruženja sportista opštine Laktaši.
Najuspješniji sportisti opštine Laktaši do 18. godine su Karolina Knežević iz Odbojkaškog kluba Laktaši i Petar Dedić iz Džudo kluba Policajac.
Miroslav Kodžoman, načelnik opštine Laktaši upriličio je ovom prilikom prijem za 26 najperspektivnijh mladih sportista opštine Laktaši i uručio im novčane nagrade i priznanja.
Najperspektivniji sportisti opštine Laktaši od 10 do 16 godina su Filip Popović iz fudbalskog kluba Laktaši i Nataša Vranješ iz plivačkog kluba Delfin.
Dubravko Čamber iz fudbalskog kluba „Mladost“ Glamočani proglašen je za najboljeg sportskog radnika.
Uručena su i priznanja Sandru Poletan iz kik-boks kluba “Kruna“, Saški Trkulja iz džudo kluba “Policajac“, Sandri Radić iz ženskog košarkaškog kluba “Igokea“, Aleksandru Šobotu iz džudo kluba “Laktaši“, Aleksandri Gligić iz odbojkaškog kluba Laktaši i Đorđu Stojić iz omladinskog rukometnog kluba Laktaši.