LAKTAŠI, 01. juna – Sinoć je u Laktašima, u prostorijama SNSD-a, održana sjednica Opštinskog odbora SNSD Laktaši. Na pomenutoj sjednici predloženi su kandidati za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Kelečević Snježana, Milunović Živko, Popović Saša, Sladojević Branka i Spasojević Boris. Za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine predložen je Miroslav Kodžoman.

Milunovic

 

Povjerenje članova Opštinskog odbora SNSD Laktaši, za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dobio je  Živko Milunović.

Milunovic2

Živko Milunović rođen je 18.07. 1995. godine, u Banjaluci. Osnovnu školu završio je u Laktašima, srednju Tehničku u Banjaluci, a trenutno ima status studenta.

Milunovic3

Aktivan član SNSD-a je od 2011. godine, kada je krenuo od Mjesnog odbora SNSD Maglajani. Član Predsjedništva Opštinskog odbora SNSD postaje  2016. godine, gdje na izborima, održanim u oktobru 2016. godine, postaje najmlađi odbornik u istoriji Republike Srpske, ispred Skupštine opštine Laktaši.

Svoju aktivnu političku ulogu nastavlja i 2017.godine,  kada je izabran za predsjednika Opštinskog odbora MSD-a, nakon toga za člana Komiteta, te člana predsjedništva Mladih socijaldemokrata RS. U periodu 2016.- 2018. ostvaruje i značajne rezultate u radu Skupštine opštine Laktaši.

Milunovic4

Na sam prijedlog  predsjednika, mladi Milunović, je na početku  svoje političke karijere, posjetio Kongres komunističke partije Kine, odakle nosi zanimljiva saznanja i iskustva.

Milunovic5

Milunovic6