Ah, taj divni maj. Ko ga ne voli? Vreme je divno, cveće je svuda oko nas, pozitivna energija se može osetiti u vazduhu. A, šta je sa ljudima rođenim u ovom proljećnom mjesecu? Sledećih osam karakteristika su im zajedničke.

NJIHOVA ENERGIJA SE MOŽE OSETITI U VAZDUHU

beauty-725094_640

Romantične

Osobe rođene u ovom mesecu po prirodi su romantičari. Kada je u pitanju romantika, niko im ne može parirati. Kada vole, onda je to do zadnjeg atoma i iskreno.

Prijateljstvo

Ljubav nije jedini domen u kojem su osobe rođene u maju nenadmašne. Kada je u pitanju prijateljstvo, nema im ravnih. Veoma brzo uspostavljaju prijateljske odnose i nikada ne okreću leđa pravim prijateljima.

Pouzdanost

Možete se osloniti na osobe rođene u ovom mesecu kada vam je to najpotrebnije. Pored toga, možete se pouzdati u njih oko bilo kojeg zadatka, jer će dati svoj maksimum da ga ispune. Osobe rođene u maju nisu neko ko odustaje na pola puta, samo zato što su naišle na neku prepreku.

Spokojnost

Osobe rođene u ovom mesecu sve su osim glasne i napadne. One vole da uživaju u mirnim trenucima i uvek će ih pre privući mirno okruženje. One mogu biti veoma smirene i tihe, bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze.

Strpljenje

Ovo je i jedna od najvećih vrlina koje osobe rođene u maju poseduju. Uvek daju sve od sebe i nisu nestrpljive oko ishoda.

Kreativnost

Ove osobe rođene su sa kreativnim genom i često se ističu u svim vrstama umjetnosti. Njihov um funkcioniše na prilično zanimljiv način, a njihova sposobnost u tome što misle van okvira

woman-692757_640

Realnost

Osobe rođene u ovom znaku čvrsto stoje na zemlji i svesne su svojih ograničenja. One nemaju lažne pretenzije prema bilo čemu i realne su do srži. Njihova praktična priroda sprečava ih da preduzmu bilo kakve nezrele korake i pomaže im da ostvare zacrtane ciljeve.

Pronicljivost

Osobe rođene u maju imaju sposobnost da osete nevidljivo pa i da predvide određene buduće događaje. Upravo to je ono što im pomaže i da donesu prave odluke. Odlični su konsultanti i savjetnici pa im drugi veruju.

Fokus.ba / kurir.rs