LAKTAŠI.7. februara- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) vozila jutros saobraćaju otežano zbog mokrih kolovoza na kojima ponegde ima ugaženog snega, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Pušten je u probni rad novoizgrađeni most u Dragalovcima, na regionalnom putu Gornja Vijaka dva-Razboj.

Zbog regulisanja ulaza i izlaza vozila gradilišta na magistralni put, a koja su angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor, izmenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor.

Na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mestu Ljubačevo, i putu R-476, deonica Ukrina-Gornja Vijaka, vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmenično jednom trakom.

U naselju Gorice, na dionici Brčko-Lončari, zbog radova je izmenjen režim saobraćanja, a predviđeno je da radovi traju do 26. juna.

Na regionalnom putu R-476, dionica Ukrina-Vijaka, u Vijačanima, zbog radova na sanaciji kolovoza vozila saobraćaju povremeno jednom trakom.

Na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora /Šćepan Polje/, zabranjen je prolazak za sva vozila teža od 16 tona.

U FBiH vozi se po pretežno mokrim kolovozima, a ugaženog snega ima na putnim pravcima Bosanski Petrovac-Drvar-Bosansko Grahovo i Glamoč-Mrkonjić Grad.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

/Blic.rs/