LAKTAŠI, 6. marta – Audicija je zakazana za 15. marta sa početkom od 10.00 časova u velikoj sali Centra za kulturu i obrazovanje.

Ritam Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 21 godine, djeci i omladini Republike Spske, koja su vrhunskog talenta za pjevanje i ples.

Program “Ritam Evrope” će se u 2022. godini emitovati uživo na Radio-televiziji Republike Srpske.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS).

Djeca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope ili broj telefona 00381606555013 (viber/whatsaap).

Djeca koja se prijavljuju za pjevanje treba da pošalju video ne duži od jednog minuta, izvodeći pesmu po želji bez matrice ili prateće muzike, prethodno se predstavivši imenom i prezimenom, godinom rođenja i gradom iz kojeg dolaze.

Djeca koja se prijavljuju za ples ne šalju video, već samo poruku. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze.

Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.