LAKTAŠI.26.februara- Na dan Svetog Meletija Antiohijskog, 25.(12) februara 2017.godine, i ove godine kao i prethodne, održano je OPŠTINSKO TAKMIČENjE iz Pravoslavne vjeronauke širom Republike Srpske.

Takmičenje učenika počelo je u 10 časova. U školama koje su određene kao domaćini, učenici su radili test 90 minuta. U većini škola, za najbolje takmičare obezbijeđene su simbolične nagrade. Učenici i njihovi vjeroučitelji su, nakon završenog testa, bili ugošćeni svečanim ručkom. Takmičenje je proteklo u lijepoj i drugarskoj atmosferi, a učenici su nakon takmičenja otišli svojim kućama puni lijepih utisaka.

Vjeronauka Trn

 

Na Opštinskom takmičenju u Laktašima učestvovalo je 6 učenika. Škola domaćin bila je OŠ “Mladen Stojanović“ Laktaši, a ljubazni domaćin takmičenja bio je vjeroučitelj Danko Malešević. Za sve takmičare obezbijeđene su lijepe nagrade koje je darovala CO Laktaši. Učenici i njihovi vjeroučitelji su, nakon završenog testa , bili ugošćeni svečanim ručkom.

Rad na testu

Takmičenje je proteklo u lijepoj i drugarskoj atmosferi, a učenici su nakon takmičenja otišli svojim kućama puni lijepih utisaka.

Djuric

Redoslijed takmičara:
1. Vuk Novković, JUOŠ “Desanka Maksimović” Trn – 85 bodova -vjeroučitelj Dragan Đurić
2. Tijana Đukić, JUOŠ “Desanka Maksimović” Trn – 81 bod- vjeroučitelj Dragan Đurić
3. Nataša Begić, -75 bodova
4. Mija Mijatović, 64 boda
5. Anđela Čovičković, 53 boda
6. Elena Đurđević, 43 boda

Novkovic

 

dsc-1332

 

 

Ikone