LAKTAŠI, 3. DECEMBRA  – Organizacije mladih socijaldemokrata iz Laktaša i Doboja potpisale su danas sporazum o saradanji s ciljem intenzivnije i kvalitetnije saradnje u realizaciji zajedničkih projekata, seminara, foruma, edukacija, ali i kreiranja političkih stavova o pitanjima važnim za građane Srpske, prenosi SRNA.

Predsjednik Opštinske organizacije Mladih slocijaldemokrata /MSD/ Laktaši Goran Vujaković rekao je Srni da mladi SNSD-a, kao najveće političke partije, imaju obavezu da budu pokretačka snaga u društvu.

“Mladi socijaldemokrati su u proteklom periodu bili nosioci većine predizbornih aktivnosti, ali su veoma aktivni i u godinama koje nisu izborne”, istakao je Vujaković nakon potpisivanja današnjeg sporazuma u Laktašima.

Predsjednik Gradske organizacije MSD Doboj Sanja Vulić istakla je da će ovaj sporazum intenzivirati i sinhronizovati aktivnosti dvije organizacije, te podsjetila na prethodnu veoma uspješnu saradnju mladih socijaldemokrata Laktaša i Doboja.

“To se pokazalo kao veoma dobra praksa koja ostavlja izuzetno pozitivne rezultate. Vjerujem da će buduće aktivnosti doprinijeti poboljšanju rada dvije organizacije, ali i generalno razvoju u našim lokalnim zajednicama”, rekla je Vulićeva Srni.

Ona je napomenula da se zahvaljujući lideru SNSD-a Miloradu Dodiku, mladima i ženama u ovoj stranci daje prilika da budu kreativni i zauzmu važne pozicije na svim nivoima vlasti.

Organizacija MSD Laktaši ima oko 1.800, a MSD Doboj oko 1.200 članova.