PRNJAVOR, 28. marta – Policija u Prnjavoru uhapsila je sinoć M.V. zbog više počinjenih prekršaja.

policija-kontrola-saobracaj-Foto-Sinisa-Pasalic

Iz Policijske uprave Banjaluka navode da je M.V. uhapšen uz upotrebu “lisica”, zbog sljedećih prekršaja:  „Ograničenje kretanja na određenom prostoru“ iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, „Upravljanje vozilom prije sticanja prava na upravljanje“ i „Vožnja pod uticajem alkohola“ iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

– Policijski sužbenici su na lokalnom putu u mjestu Donja Ilova opština Prnjavor uočili vozilo marke Pasat, koji je na izdat zahtjev od strane policijskih službenika da se zaustavi, pobjegao. Navedeno vozilo je nakon kraće potjere zaustavljeno od strane policijskih službenika, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljalo lice M.V. koje je počinilo gore navedene prekršaje- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Od lica M.V. vozilo je privremeno oduzeto i pohranjeno u depozit Policijske stanice Prnjavor do okončanja prekršajnog postupka.

Obavješten je dežurni sudija Osnovnog suda Prnjavor, koji je naložio da se M.V. sprovede u Osnovni sud na dalje postupanje.

 

Srpskinfo