Nevjerovatna priča o psu iz Brazila postala je viralna za tren, a u nevjerici je gledaju milioni širom svijeta jer je sve zabilježila nadzorna kamera veterinarske ambulante.

Ni zaposleni nisu mogli da vjeruju kada je pravo sa ulice u ambulantu ušetao mršavi pas lutalica i u teškom zdravstvenom stanju.

Doktorka Dajse Fereira i dalje ne može da vjeruje…

– Završavala sam pregled jednog psa kad sam na vratima ugledala ovećeg psa koji je šepao – priča ona ne krijući uzbuđenje i čuđenje i nastavlja: Ušao je i podigao povrijeđenu šapu kao da bi da nas pozdravi ali nam je tako u stvari pokazivao gdje ga boli…

Veterinari su ostali u čudu – kako je znao gdje da dođe i od koga da potraži pomoć. Kad su ga pregledali, ustanovili su da ima lakšu povredu šape ali su otkrili mnogo ozbiljniji problem – tumor koji mu je potpuno bio prekriven buvama. Okupali su ga zbrinuli i počeli da liječe a priča o ovom nevjerovatom stvorenju obišla je planetu za tili čas i ponude za njegovo udomljavanje počele su da pljušte.

– Najdivnije od svega jeste to što je došao sam. Njegova inteligencija je predivna. Sigurna sam da će ga udomiti dobri ljudi – priča doktorka.

(laughingsquid.com)