Penzioneri iz Paraćina moći će besplatno da putuju na koncert legendarnog britanskog metal benda “Iron Maiden”, koji je planiran za 24. maj 2022. godine.

Poslije osam godina, koliko je prošlo od posljednjeg koncerta u prijestonici Srbije, legendarni bend će ponovo nastupiti pred Beograđanima. Priliku da ih čuju uživo, pored stanovnika najvećeg grada u Srbiji, imaće i najstariji Paraćinci.

Naime, Udruženje penzionera iz tog grada obezbijediće besplatan prevoz za sve svoje članove koji su zainteresovani da 24. maja dođu u “Kombank arenu”.

Tu informaciju za Nova.rs potvrdio je i predsjednik ovog udruženja Milan Ilić.

“Mi smo svi penzioneri, ali smo mahom i bivši rokeri. Te, 1975. godine, kad je nastao taj bend, mi smo imali između 20 i 25 godina. Oni još uvek imaju obožavaoce među penzionerima, jer to je njihova generacija”, kaže Ilić.

On dodaje da je veliki broj penzionera zainteresovan za koncert.

“Pošto znamo kakvo je finansijska situacija kod većine penzionera, mi smo odlučili da našim članovima obezbedimo besplatan prevoz do Beograda i nazad. Svako ko bude kupio kartu, a član je našeg udruženja, ima tu mogućnost. Naši članovi mogu na koncert da povedu i svoje sinove i unuke”, podvlači naš sagovornik.

Ilić je apelovao na najstarije sugrađane da na vrijeme obezbijede kartu za koncert “Iron Maidena”.

“Veliko je interesovanje. Sad je još decembar, ali apelujem na sve da što pre kupe karte. Čak razmatramo i mogućnost da 13. jula, kad je planiran koncert u Sofiji, takođe organizujemo besplatan prevoz. Od nas je glavni grad Bugarske udaljen jednako koliko i Beograd, tako da nam to ne bi bio problem. Ipak, sve će zavisiti od interesovanja naših članova”, poručuje Ilić.

Nezavisne