Niška policija u saradnji sa beogradskom, pronašla je noćas u Beogradu trinaestogodišnju devojčicu T.B. čiji je nestanak prijavljen juče.

Uspješnim radom operativaca odjeljenja za portage odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Niš i pripadnika Policijske uprave Beograd, djevojčica je pronađena u Beogradu nepovrijeđena, čime je okončana višečasovna dramatična potraga za djetetom.

Kako je Blic pisao, nestanak djeteta prijavlje je juče oko sedam časova ujutru, kada je iz naselja 9.maj krenula do gimnazije “Svetozar Marković” u Nišu a od stvari je, po riječima rodbine, kod sebe imala samo đačku knjižicu. Vijest o nestanku objavljena je na društvenim mrežama, a zvanično saopštenje o potrazi izdala je i niška policija.

Kako RTS javlja policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojčicu u Ugrinovcima. Ona je pronađena u autobusu na liniji 603.

Kako je Tamarina tetka kaže, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za Matematičku gimnaziju, gde su je usnimile kamere.

– Gimnazija u Beogradu (matematički smer) omogućava nadarenoj deci da upišu srednju ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Tamara je viđena u Beogradu, usnimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom – rekla je Pavlović za “Niške vesti”.

Kako piše “Telegraf”, roditelji su bili protiv toga da ide u Beograd.