BANJALUKA, 30. januara – Stručni štab Borca krenuo je sa uigravanjem ekipe za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, a igrači su dočekali da u Antaliji počnu rad sa loptom.

Vremenske prilike nisu drugog dana bile na strani ekipe sa Gradskog stadiona, pa je kiša ometala rad, ali uprkos tome igrači su ispunjavali sve zahtjeve stručnog štaba.

Nakon razgibavanja, rađene su vježbe sa loptom, te uigravanje dijelova tima. „Borbu“ za mjesto u startnoj postavi započelo je 30 fudbalera među kojima je i pet novajlija.

FOTO:
FOTO:

Banjalučani će već sutra imati prvu provjeru a rival će biti Kizilkum iz Uzbekistana (15.30 časova, po lokalnom u 17.30). Na ovom meču novi trener Marko Maksimović pružiće priliku većini igrača da se „istrče“ nakon napornih treninga, te da stekne uvid u snagu svoje ekipe i na čemu treba da radi do kraja boravka u Turskoj.

FOTO:
FOTO:

Borac je tempirao da ima sve teže protivnike kako se ide prema kraju priprema.

Tako nakon Kizilkuma, slijedi duel protiv rumunske Čikšerede (3.februar), koja je jesenji dio u drugom rangu takmičenja završila na drugoj poziciji, a za kraj su ostavljeni oni najjači protivnici Ural i Krilja Sovjetov.

Srpskinfo