LAKTAŠI, 20.  decembra – U organizaciji Udruženja “Osmijeh žene” Laktaši i Turističke organizacija opštine Laktaši, od 22. decembra do 5. januara u Laktašima će biti održana manifestacija pod nazivom “Laktaška zima”.

Tokom manifestacije, na centralnom trgu u Laktašima, biće postavljeni štandovi izložbeno-prodajnog karaktera, na kojima će posjetioci imati priliku da kupe razne novogodišnje i božićne poklone, suvenire i slične predmete ručne izrade.

 

Kako je saopšteno iz Administrativne službe opštine Laktaši koja je pokrovitelj manifestacije, prazničnu atmosferu upotpuniće i zanimljiv kulturno – zabavni program.

 

Tokom manifestacije stanovnicima Laktaša svoj rad će predstaviti hor dječijeg vrtića “Princeza Katarina Karađorđević”, hor Centra za djecu mlade i porodicu, mladi bibliotekari, dječiji hor “Pčelice”, Centar za kulturu i obrazovanje Laktaši, a biće održan i godišnji koncert KUD-a “Slavko Mandić”.

 

Organizatori manifestacije najavili su i veče posvećeno odraslim čitaocima u organizaciji Narodne biblioteke “Veselin Masleša” iz Laktaša, te proslavu dječije Nove godina uz klovnove, kreativne radionice i predstavu za djecu amaterskog pozorišta “Daske” iz Laktaša.