Seka Aleksić 06_RAS_foto rajko risticFOTO: R.RISTIĆ / RAS SRBIJA

SVETA I SNAŽNA ZNAČENJA: Seka se jutros porodila, na svet donela dečaka, imena njene dece su biblijska, a već ima spremno ime za TREĆU BEBU

Pevačica Seka Aleksić jutros se porodila i na svet donela dečaka Jovana. Ponosna mama je odmah fotografiju svog dečaka objavila na društvene mreže, a iako je planirala da sinu da ime Isak, na kraju ga je nazvala Jovan.

FOTO: SEKA_ALEKSIC / INSTAGRAM

– Nije kako mi želimo već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan rodio se Jovan jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je “Neka se zove Jovan”. Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak! – napisala je Seka Aleksić.

Seka i njen suprug Veljko pre tri godine dobili su starijeg sina Jakova, a imena njihovih sinova imaju snažna značenja i oba potiču iz Biblije”.

Ime Jakov je biblijsko ime i ima značnje – “bog štiti “. Ovo ime potiče iz „Biblije“ ili hrišćanske svete knjige, i on je bio jedan od Hristovih apostola i proroka, a ime Jovan je sveto Biblijsko ime, koje je među narodima poznato i rasprostranjeno još od vremena jevrejskog proroka Jovana Krstitelja, a njegovo značenje je “bog je milostiv”.

Blic