Foto: Hayat.ba

Policija traga za prevarantima koji su od jedne osobe uzeli 13.000 KM kako bi joj skinuli crnu magiju, ističu u PU Prijedor.

Policijska uprava Prijedor tokom ove godine zaprimila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novčane iznose kao naknadu za obećane usluge, između ostalog i skidanje crne magije.

– Nepoznate osobe u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određene novčane iznose obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije.

U septembru Policijskoj upravi Prijedor obratila se osoba iz Prijedora koje je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predalo torbu u kojoj je bilo oko 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije – rekli su u PU Prijedor.

Policijski službenici postupaju po svim zaprimljenim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela „Prevara“.

– Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122 – poručila je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Srpskainfo

 

 

1 KOMENTAR

Comments are closed.