LAKTAŠI, 24. avgusta – Porodica legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera još prikriva informacije o zdravstvenom stanju nekadašnjeg šampiona, nakon teške nesreće koju je doživio na skijanju u Francuskoj 2013. godine.

mihael-šumaher

Nekoliko mjeseci je sedmerostruki prvak Formule 1 bio u komi, a porodica je samo tužeći magazin Bunte otkrila na sudu da Šumaher ne može hodati ni uz pomoć fizioterapeuta, prenosi Index.

– Sud je zaključio da je objava o tome kako Mihael može hodati uz pomoć fizioterapeuta neistinita – kratko je tada obrazložila sutkinja Simone Kafer i dosudila da magazin Šumaherovoj porodici mora isplatiti 50.000 evra odštete.

Sada je francuski Paris Match objavio razgovor s neimenovanim članom Šumaherove porodice koji je potvrdio da legendarni vozač ne može hodati.

– Svjestan je svega. Kada ga u kolicima dovedu do prozora i kada ugleda predivnu panoramu koja ga okružuje, Mihael često plače – izjava je navodnog rođaka za magazin.

Podsjetimo, posljednja informacija o Šumaheru bila je da će se s porodicom preseliti na Majorku, ali je to demantovano, te da i dalje ostaju u Švajcarskoj.

 

Srpskainfo