LAKTAŠI, 14. novembra – Snimanje druge sezone hit serije „Senke nad Balkanom“ u režiji i produkciji Dragana Bjelogrlića, počelo je juče u Filmskom studiju u Barandi.

Ubice-mog-oca-Foto-Promo

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gdje su snimljene prve scene ovog dramskog krimi trilera čija je radnja ovog puta smještena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promjeniti sudbinu Evrope. Međunarodne zavjere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rješenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mješavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

 

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona “Senki nad Balkanom” ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

Foto: promo

 

Emitovanje je planirano u 2019. premijerno na TOP kanalu a i u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodjeljeni Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću. Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Druga sezona serije će se snimaće na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji.

 

 

Blic