Danas će tokom dana biti oblačno sa susnježicom i snijegom, pa će u  nižim predjelima doći do formiranja manjeg snježnog pokrivača, a na planinama do njegovog porasta.

Na jugu pretežno sunčano uz malo oblaka, vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, na jugu umjerena bura.

Prognoza Hidrometeorološkog zavoda RS pokazuje da će maksimalna temperatura biti od minus tri do tri stepena, na jugu do pet, a u višim predjelima od minus šest stepeni.

Sutra jutro hladno uz mraz i umjereno oblačno, na jugu pretežno vedro. Tokom prijepodneva sunčani periodi uz postepeno naoblačenje na sjeveru, a tokom dana oblačnost zahvata centralne i istočne predjele. Popodne i uveče oblačno uz slab snijeg. Na sjeveroistoku ostaje pretežno suvo. U višim predjelima manji porast snježnog pokrivača. Na jugu Hercegovine pretežno sunčano i vjetrovito.

Minimalna temperatura kretaće se od -11 do minus tri, a u višim predjelima na istoku od -15 stepeni. Maksimalna temperatura od minus četiri do tri stepena, na jugu do pet, a u višim predjelima od minus sedam stepeni.

U ponedjeljak jutro hladno i pretežno suvo. Slab snijeg će padati samo još ponegdej na istoku i na planinama na zapadu. Tokom dana hladno i umjereno oblačno uz sunčane periode. Oblačnije vrijeme se održava na istoku i planinama. Na planinama provejavanje slabog snijega i tokom dana. Na jugu Hercegovine sunčano i vjetrovito.

Minimalna temperatura od minus devet do minus dva, u višim predjelima od -14 stepeni. Maksimalna temperatura minus pet do nula stepeni, na jugu do dva, a u višim predjelima od -10 stepeni.

U utorak jutro pretežno vedro i vrlo hladno uz jači mraz. Tokom dana sunčani periodi uz postepeno naoblačenje. Popodne i uveče oblačno uz slab snijeg ponegdje na istoku i na planinama.

Minimalna temperatura od -16 do -10 stepeni, na jugu do minus četiri, a u višim predjelima do -20 stepeni. Maksimalna temperatura od minus četiri do dva stepena, na jugu do pet, a u višim predjelima od minus šest stepeni.

U sredu jutro oblačno, pretežno suvo i manje hladno. Na istoku će padati slab snijeg. Tokom dana oblačno uz slab snijeg na istoku, u ostalim predjelima pretežno suvo uz provejanje slabog snijega samo povremeno. Na jugu sunčano.

Minimalna temperatura od minus sedam do minus jedan, a u višim predjelima od -12 stepeni. Maksimalna temperatura od minus dva do četiri stepena, na jugu do osam, a u višim predjelima od minus šest stepeni.

SRNA