Foto: Shutterstock

 

U sedmici pred nama zvezde Blizancima predviđaju da će im zbog obilnog seksepila prilaziti ljudi željni provoda i flerta, a Vage bi zahvaljujući partneru mogle steći značajnu imovinu ili uvećati ugled. Lavovi će izazvati pomutnju kod suprotnog pola, u poslovnom okruženju pratiće ih sreća, ali valjalo bi držati pamet u pripravnosti. Ispunjeni samopouzdanjem, Škorpije će izazivati poštovanje i uzbuđenje, a poslovna komunikacija odvijaće se bez većih smetnji. Vladavina Ribama unosi dodatnu dinamiku u život. Bićete aktivne i poduzetne, a uljepšaće ih optimizam i odvažnost. 

OVAN I radni dani i vikend Ovnovima će donijeti brojne susrete i ugodna druženja. Privući će vas osoba koja je tjeskobna, razočarana ili nesređena. Nećete logično rasuđivati, no ipak ćete pronaći načina da pomognete bez trpljenja štete. Do vas bi mogle doprijeti loše vijesti, koje međutim mogu biti pogrešne ili preuveličane. Ostanite suzdržani dok ne provjerite njihovu istinitost.

BIK Vaš voljeni postupa kao da ga nešto muči, ali to nije u stanju reći. Navedite ga da se otvori i obećajte da ćete mu vjerovatno oprostiti štogod bio problem. U novim vezama moguć je obećavajući početak praćen privremenim zastojem. Smanjen obim poslovnih ili školskih obaveza donijeće vam više slobodnog vremena. Izlazak s kolegama s posla omogućit će vam zbližavanje s nekim od šefova.

BLIZANCI bi se mogli snažno zaljubiti ili iskusiti vatreni poljubac koji će htjeti ponoviti. U dugim vezama bićete vjerni samo ako partner uspije zadovoljiti vaše apetite. U suprotnom, pogledavat ćete u drugim smjerovima. Aktualizovaće se kupovina ili prodaja nekretnina. Sredinom sedmice podstanare očekuje nova selidba ili pregovori oko cijene najma s vlasnikom.

RAKOVI će se s voljenom osobom razumijevati bolje nego inače. Ugađaćete jedno drugom kao da si čitate misli. Za svježe zaljubljene sedmica je pogodna za izlaske i čašćenja. Imate li djece, uzima će vam dosta vremena, ali i pružati mnogo sreće. Predstoje vam brojne administrativne obaveze. Informišite se o mogućnostima njihovog rješavanja preko interneta.

LAVOVIMA početkom sedmice počinje uočljiva promjena nabolje. Val obostrane tolerancije osvježiće vašu vezu. Zajedno ćete izlaziti, planirati i pomagati si. Na razgovoru za radno mjesto dopast ćete se poslodavcu, u saobraćaju ćete upasti u zeleni val, a u banci ili na pošti staćete u red koji se najbrže pomiče. Imaćete dosta sreće, ali držite pamet u pripravnosti za svaki slučaj.

DJEVICE će baciti oko na nekog iz poslovnog ili obrazovnog okruženja. Taj odnos neće imati sjajnu perspektivu, ali će vam donijeti simpatično i bezbolno iskustvo. Počevši od petka rastu izgledi za željeni susret, poziv ili poruku. Naglasak je na kućnim i obiteljskim aktivnostima. Okrenite se preuređenju, premještanju i popravcima, ali pripazite da ne zagrizete u prevelik zalogaj.VAGE će u većoj mjeri biti upućene na druge, kao i oni na vas. Tražit ćete ili davati savjete ili podršku. Vaša će se sudbina prožimati s tuđima na neočekivane načine. Od voljenog biste mogli primiti poklon ili uslugu koja nadilazi ljubavne okvire. Ako ste se nadali novim izazovnim obavezama, sad bi vam ih moglo biti previše. Nađete li se stiješnjeni uza zid, bez razmišljanja potražite vezu ili zahtijevajte povrat usluge.

ŠKORPIJE će uspijevati u udvaračkim naumima bez većeg umaranja. Neko privlačan napraviće korak u vašem smjeru i uštedjeti vam trud. Od petka planeti vas vode na romantičan put bez obzira na vremenske prilike. Na poslovnom programu su novčana pitanja, posjeti bankama i sređivanje kredita. Ugovor, letak ili obavijest koja će vam doći u ruke krije sitno pisane detalje.

STRIJELAC razdoblje Riba ne pada lako, ali će vam ljubav osvjetljavati stanje duha. Ako ste solo, zanimate se za pravu osobu, samo ne nalazite pravog načina da joj to saopštite. Nastojite ispravno tempirati poteze, a prema potrebi napravite taktički korak natrag. Izbjegnite suočavanje s nadređenim, a ako to ne uspijete, povlađujte mu i udijelite komplimente.

JARAC će svakodnevno kružiti među ljudima, ali će im se ti kontakti činiti previše površnima i ispraznima. Nemojte puno ispitivati ili iskušavati osobu koja vam se sviđa. Ne tražite da vam sada daje velike ljubavne izjave. Očekuje vas pregršt sitnih obaveza kućne, obiteljske ili administrativne naravi koje ćete morati ispuniti unutar zadanih rokova.

VODOLIJE su na pragu povećani pritisci i skučene opcije u poslu ili školi. Na romantičnom će planu sve teći glatko, osim ako ne prenesete nervozu van svoja četiri zida. Partner ili rodbina pomoći će vam da se uhvatite u koštac s obavezama. Ostvarujete ciljeve više zahvaljujući simpatičnosti nego znanjem ili zaslugama. Netko prilično stariji od vas mogao bi vas pogurati u karijeri.

RIBE će pred suprotnim spolom primijeniti nove trikove i vještine koji će im podići ugled. Unatoč simpatijama koje plijenite, zadržite neke ljubavničke ideje u okvirima mašte. Poslodavci ili sponzori pojačano će se zanimati za vas. Kockice će se lijepo slagati. Jedan susret vodiće drugome pa će vaša tekica za sastanke ubrzo biti puna. Otkrićete zanimljiv onlinekurseve ili studije, piše tportal.hr. 

 

Srpskainfo


Novum
Novum
Novum
Novum