LAKTAŠI, 24. juna – Policijski službenici PS Laktaši pretresli su prostorije koje koriste lica O.V. i N.V. prilikom čega su pronašli i oduzeli marihuanu i gasni pištolj.


“Policijski službenici Policijske stanice Laktaši  izvršili su kriminalističku obradu lica O.V. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ”Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, a protiv lica N.V. iz Laktaša slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom prekršaju iz člana 34. stav 2. Zakona o oružju i municiji nadležnom sudu”, stoji u saopštenju policije.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, u Laktašima, izvršen je pretres prostorija koje koriste lice O.V. i N.V.

“Tom prilikom je kod lica O.V. pronađena i uz potvrdu oduzeta staklena tegla u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, a kod lica N.V. pronađen je i uz potvrdu oduzet  gasni pištolj”, stoji u saopštenju.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.