SVILAJNAC, 20. septembra – Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca, osumnjičena za ubistvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva saučesnika u zločinu – supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju mještani Svilajnca.

fizerka

Fatalna žena, koja je muža i jednog ljubavnika strpala u zatvor, dok je drugog ubila, uhapšena je prekjuče nakon što je policija pronašla tijelo deviznog penzionera Živana Savića u gepeku automobila u selu Kušiljevo kod Svilajnca, a tada je klupko počelo da se odmotava.

– Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem. Tanja i Bogić su 16. septembra otišli kod Savića u kuću i tražili mu novac. Došlo je do rasprave, a Tanja je, kako je to na saslušanju u policiji ispričao Đoković, zgrabila flašu vina i njome udarila u glavu Savića, koji je preminuo na mjestu. Potom su njih dvoje pozvali Tanjinog muža, koji im je pomogao da se otarase tijela i da nekoliko dana kriju zločin – kaže izvor Kurira i dodaje da su ljubavnici ubijenom starcu ukrali dva bicikla.

Ova bizarna priča već četiri dana ne prestaje da šokira stanovnike Svilajnca, ali i čitavu Srbiju, a poznanici aktera ljubavnog četvorougla kažu da vjeruju da je Tanja kolovođa.

– Života je mnogo dobar čovjek, ali ga je Tanja terorisala! Svi su pričali da se ona švaleriše i da mu je nabila jelenske rogove. On je dobar i miran, što se kaže – papučar – kaže za Kurir Jelica, vlasnica frizerskog salona u kome je uhapšeni Života zaposlen kao frizer.

– On je radio kod mene, a Tanja je povremeno dolazila, ali nije bila zaposlena. Kad mi je komšija rekao da je policija u njihovoj kući, šokirala sam se – kaže Jelica i dodaje da u Svilajncu niko nema lijepo mišljenje o uhapšenoj ženi, te da je svi smatraju odgovornom za ubistvo penzionera.

– Taj ubijeni Živan je dolazio u moj salon, jer je navodno bio i Životin prijatelj. Svi su znali da se Tanja i djeda švalerišu, ali kad je Života ćutao, ćutali smo i mi. On dalje od nje nije vidio. Sjećam se da je taj penzioner donosio i konjak u salon, navodno da Tanja i njen muž časte doktora koji je operisao Tanju – priča sagovornica.

Čudna žena

Kako kaže, Tanja je čudna žena, koja se ni sa kim nije družila, a supruga je godinama maltretirala.

– Tukla je i muža i tog švalera Bogića. Maltretirala ih je sve, a Života je samo ćutao i trpio. Niko iz komšiluka nije smio da se obrati Životi zbog Tanje – kaže ona.

Ubijeni penzioner Živan Savić sahranjen je juče u selu Porodin. Sahrani su prisustvovala njegova djeca, ali i brojne komšije i prijatelji.

 

– Nemamo šta da kažemo. Niko od porodice nije raspoložen za izjave, svi su u šoku – rekao je Savićev prijatelj.

 

Majka uhapšene tvrdi: Moja Tanja nije ubica, ne vjerujem u to

Rada Rašić, majka uhapšene Tanje Avramović, rekla je za Kurir da je šokirana hapšenjem kćerke i zeta, te da trenutno čuva njihovog maloljetnog sina, a njenog unuka.

– Ništa ja ne znam šta je bilo. Došla sam da čuvam unuka, koji je trenutno u školi. Kažu da su moja Tanja i njen muž ubice, ali ja to ne znam. Ne vjerujem u to – kaže Rada.

Tanjina majka kaže da je od policajaca saznala da su joj kćerka i zet uhapšeni zbog brutalnog zločina.

– Kad sam vidjela policajca, odsjekla sam se. Rekao je da su Tanja i Života dobro, ali da ja moram da pođem s njim da bih čuvala unuka, pošto nema ko drugi da brine o njemu. Roditelji mog zeta su umrli, oni su godinama bili u inostranstvu, a i moja Tanja je išla tamo da radi – priča Rašićeva i dodaje da nije vidjela Tanju i njenog muža od hapšenja.

– Oni su u Ćupriji u zatvoru, a ja nemam pare da odem tamo da ih vidim. Ne vjerujem da je moja kćerka mogla da ubije nekog, sumnjam u to – tvrdi Rada.

Ona je dodala da je njena kćerka teško bolesna i da je dva puta operisana.

Ljubavnik stanovao kod Avramovića

Bogić Đoković, koji je uhapšen sa bračnim parom Avramović zbog ubistva, inače je stanovao kod supružnika.

– Znamo i njega, on je bio podstanar kod Avramovića. I on se švalerisao s Tanjom, a koliko smo čuli, ona je i njega maltretirala, tukla i kinjila. Taj Bogić ima kćerku iz prvog braka, razveden je. Uopšte nismo iznenađeni ovime, žao nam je samo Živote – kaže komšinica i dodaje da je Tanja prije braka sa Životom imala još jedan brak, kao i da ona u Beogradu ima polusestru, koja je završila Pravni fakultet i koja joj je sušta suprotnost.

(Kurir/Srpskainfo)