LAKTAŠI, 22. decembra – Pripadnik Oružanih snaga BiH Darko R. (32) učestvovao je u tuči i haosu do kojeg je došlo juče oko ponoći u kafiću na području Laktaša. 


On je zajedno sa bratom palicom, između ostalog, pretukao i dvije djevojke.

Prema našim informacijama, ovo nije prvi put da je ovaj vojnik u sukobu sa zakonom, on je i ranije hapšen i osuđivan.

Ovaj put je zajedno sa bratom učestvovao u velikom sukobu u kafiću, kada su osim njih dvojice uhapšene još tri osobe.

Izvor Srpskainfo je pojasnio da su djevojke T.M. i S.M. u srijedu uveče lupale čaše po kafiću i tako oštetile inventar lokala.

– Tada je došlo prvo do sukoba i naguravanja između T.M., S.M. i S.K., a potom su se umiješali braća Darko R. i D. R. iz Laktaša. Oni su palicama napali T.M., S.M., S.K. i još jednu osobu, kojom prilikom su navedene osobe zadobile tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Laktaši – pojasnio je izvor Srpskainfo.

U PU Banjaluka su rekli da su navedene osobe su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod T.M. utvrđeno prisutvo od 1,26 g/kg, kod S.M. 1,17 g/kg, kod S.K. 1,20 g/kg i kod D.R. prisustvo od 0,93 g/kg alkohola u organizmu.

Sagovornik Srpskainfo je pojasnio da je Darko R. bio uhapšen 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja i da je dvije godine kasnije i osuđen zbog ovog slučaja. Takođe, ove godine je opet bio u sukobu sa zakonom, a ovaj put zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Prošle godine je privođen zbog ugrožavanje sigurnosti.

(srpska info)

1 KOMENTAR

  1. I takve face da nas brane od neprijatelja, pa nama neprijatelji i ne trebaju pored ovakvih

Comments are closed.