BANJALUKA, 25. novembra – Fotografije toaleta u bolnici na Paprikovcu u Banjaluci zgrozile su sve na društvenim mrežama, a na njima se vidi koliko su loši uslovi u ovoj zdravstvenoj ustanovi gdje se liječe brojni građani.

 

toalet-bolnica
Foto: Facebook/Marija Tokić Miličević/screenshot 

 

“Nisam sigurna liječi li se ovdje od infekcija, zaraza ili dolazi tu da se još koja od istih dobije”, komentar je Marije Tokić Miličević koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije, koje su zgrozile mnoge.

Kako je objasnila ovo je mjesto gdje su smještena djeca koja se liječe i dodala je da je ovo “naša stvarnost”.

– Gospodo moja dok vi raspravljate o tomu gdje je ko postavio koju zastavu, ko je bolji i kome pripada ta jadna i napaćena država, na vašoj ili našoj gluposti oni se bogate. Sve vas, sve ovo čeka! Ima se para za nove limuzine da oni vozaju svoje guzice, ali nema za djecu, nema za bolnice. Ovo vam je Blek Frajdej!!! – napisala je ona na Fejsbuku i uzburkala javnost. 

Njena objava izazvala je bijes kod mnogih građana, koji nisu zadovoljni ovakvim tretmanom.

Inače, Klinički centar u Banjaluci je nedavno obnovljen, ali time nije obuhvaćena Klinika za infektivne bolesti. Očigledno ima još dosta posla da sve bude dovedeno u red, odnosno da bi pacijenti imali normalne uslove za liječenje.

 

Sepskainfo