LAKTAŠI, 10. marta –  U Prnjavoru je danas otvoren 16. Međunarodni tekvondo turnir “Prnjavor open 2018” na kojem učestvuje 250 takmičara iz 20 klubova iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/.

Prnjavor
Turnir je otvorio načelnik Opštinskog odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti LJubiša Šikarac, koji je rekao da će Opštinska uprava uvijek podržavati dobro organizovane turnire koji promovišu sport i pozitivne vrijednosti koje Prnjavor ima.

Domaćin turnira, koji je organizovan povodom obilježavanja 24. marta, Dana opštine Prnjavor, je Tekvondo klub “Prnjavor”.

Predsjednik i trener kluba Branislav NJegovan izrazio je zadovoljstvo prisustvom velikog broja takmičara koji će pokazati borilačke vještine u formama i borbama u tri starosne kategorije.

“Nadamo se da ćemo, kao domaćini, opravdati očekivanja svih učesnika, da će takmičenje proteći u najboljem redu, u sportskoj, fer i korektnoj atmosferi” , rekao je NJegovan.

Tekvondo klub “Prnjavor” za 25 godina postojanja učestvovao je na svim zvaničnim prvenstvima u Republici Srpskoj, FBiH i brojnim međunarodnim turnirima.

Zbog dobrih rezultata i osvojenih brojnih medalja nekoliko godina uzastopno proglašavani su za najuspješniji sportski kolektiv u opštini Prnjavor.

Aktuelni su juniorski i seniorski prvaci BiH u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Srna