LAKTAŠI, 14. DECEMBRA  – Pet knjiga u kojima su sabrani govori predsjednika SNSD-a Milorada Dodika predstavljaju njegov izvještaj koji je podnosio narodu i građanima Republike Srpske, kao i programe sa kojima je išao u izbore, rekao je priređivač ovih knjiga Milan Ljepojević.


Ljepojević je rekao da knjige obuhvataju period od 20 godina, te da je u pripremi i šesta knjiga koja bi trebalo da bude objavljena sljedeće godine.

“Slobodno možemo reći da će se ova edicija širiti kao što će jačati i sama Republika Srpska”, rekao je Ljepojević novinarima u Laktašima, prije početka promocije knjiga.

Ljepojević je naglasio da su građani podrškom koju su dali Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović rekli da Srpska mora biti očuvana i da mora da ima svoju budućnost.

“Objavljivanjem ovih sabranih djela u godini koja je veoma bitna za Republiku Srpsku želimo još jednom da stavimo do znanja da je Srpska ove godine pobijedila i da su to tako željeli i htjeli njeni građani”, rekao je Ljepojević.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić istakao je značaj ovih knjiga koje svjedoče koliko je Dodik ulagao napore da štiti Republiku Srpsku.

“U SNSD-u sam već 20 godina i svaki dan učim nove stvari, tako da se i iz ovih knjiga može naučiti mnogo toga. Jer, politika je takva, kada pomislite da sve znate, vidite da ima još mnogo toga za usavršavanje”, rekao je Bojić.

On je naglasio da su Laktaši bastion SNSD-a, jer ova stranka ni na kojem nivou u Laktašima nikada nije izgubila na izborima, te da nije bilo dvoumljenja o tome gdje treba da bude održana promocija.

Promociji je prisustvovao i potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković, kao i drugi brojni gosti.