LAKTAŠI, 19. marta – Čuvena bugarska proročica baba Vanga, koja je navodno predvidela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIS-a imala je i jedno važno predviđanje za budući svetski poredak.

Baba Vanga koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” desiti smak sveta.

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Kako piše “Birmingem mejl”, ona je predvidela i da će Vladimir Putin i Rusija zavladati celim svetom.

Ona je 1979. godine razgovarala sa piscem Valentinom Sidorovim. Tom prilikom je rekla sledeće: “Svi će se otapati, poput leda, a samo jedno će ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije. Previše će biti žrtava. Niko ne može da zaustavi Rusiju”.

sorti_baba_vanga_vesti_blic_safe

Dalje ona je rekla kako će “sve biti uklonjeno sa njenog puta”.

– Ona (Rusija) će postati gospodar sveta – rekla je slepa proročica.

Pored ovog čudnog predviđanja, baba Vanga je navodno predvidela i da će doći do Trećeg svetskog rata i velikog uništenja usled upotrebe nuklearnog oružja.

Žena čije je pravo ime Vangelija Gušterova, oslepela je u detinjstvu kada ju je navodno tornado podigao u vazduh i bacio na zemlju. Od tada je tvrdila da može da vidi budućnost. Danas ima više miliona ljudi širom sveta koji veruju da je ona imala paranormalne sposobnosti, između ostalih, telepatiju i vidovitost, a neki tvrde da je “komunicirala sa vanzemaljcima”.

 

Blic