BANJALUKA, 20.juna- Da „najstariji“ zanat nikada ne umire, pokazuje i primjer sa takozvane „Prijedorske petlje“ na ulazu u Banjaluku, na kojoj se u posljednje vrijeme primjećuje žena koja navodno vozačima nudi seksualne usluge.

Ta sredovječna žena stoji pored puta, najčešće na pravcu prema Prijedoru, i navodno stopira kako bi joj neko stao da je preveze u tom smjeru, ali ona tokom vožnje nudi seksualne usluge za novac. Jedan od vozača sa kojim smo razgovarali, rekao je da je krenuo u tom pravcu, padala je kiša a da je crnokosa žena stajala pored puta, bez kišobrana i stopirala.

„Stao sam joj, pitala je mogu li je povesti i pristao sam. Tokom vožnje pričala je kako ide sa posla, kako teško živi. Onda je počela davati komplimente kako sam ja mlad, snažan, onda kako je mojoj djevojci vjerovatno lijepo, ali i kako bi mi ona mogla ponuditi neke užitke, uz simboličnu naknadu“, rekao je ovaj mladić.

ATV

Dodao je da je naravno odbio, a ona je potom zatražila da izađe iz auta jer je navodno „stigla“.

Ovaj mladić nije jedini koji je primjetio ovu pojavu u blizini Prijedorske petlje, jer je dosta drugih vozača imalo slična iskustva sa ovom gospođom, a što pokazuje i slika čitaoca našeg portala.

ATV

5 KOMENTARA

  1. Danas žene nemaju srama udjes na fb instagram… i vidis samo grudi noge dupe poze… pa dokle jel danas iko vjeruje u boga ???

Comments are closed.